Олександр Третьяков: при створенні Міністерства у справах ветеранів важливо врахувати напрацювання і досвід регіональних ветеранських організацій

Народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, Голова Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю Олександр Третьяков зустрівся з представниками обласних центрів допомоги учасникам АТО.

Мета зустрічі – презентація для регіональних представників, які опікуються проблемами ветеранів, напрацювань робочої групи при Комітеті, яка працює над рекомендаціями Кабінету міністрів щодо майбутнього Міністерства ветеранів.

“Кожна область має чим поділитися щодо своїх здобутків в питанні підтримки ветеранів. І цей досвід для нас вкрай важливий. Звичайно, з регіонів приїздити на кожне засідання нашої групи складно, тому було вирішено запросити вас до Києва, аби показати все, що на даний час напрацьовано, поділитися подальшими планами та отримати ваші зауваження і пропозиції “,- зауважив Третьяков під час зустрічі.

Голова Комітету підкреслив: “Нам важливе ваша бачення і ваш досвід стосовно цього питання. І, звичайно, в подальшому ми розраховуємо на зворотній зв’язок . Сподіваюсь на спільну роботу – дискусійну, суперечливу, полемістичну, але, повторюся, – спільну… Адже лише разом, за умов постійної комунікації та роботи на результат, ми зможемо створити якісний продукт для наших ветеранів, а саме, міністерство, яке працюватиме для вирішення їхніх проблем і питань”, – наголосив Третьяков, звертаючись до присутніх.

Представники обласних центрів допомоги учасникам АТО, в свою чергу, окреслили коло гострих питань, які є у ветеранів на місцях, розповіли про свій досвід успішних проектів. І всі одностайно підтримали ініціативу Голови Комітету щодо важливості регулярної і системної комунікації.

Джерело: http://solydarnist.org/?p=170629